Blogs Mooi voor kleintjes 

 

Na een paar heerlijke, bijna zomerse dagen in maart, is het sinds april een aaneenschakeling van kou, regen en zelfs sneeuw. Wie had dat gedacht.
Maar met al die kou vind ik het heerlijk om knus binnen op de bank te zitten en me uit te leven met mooie garens en het bedenken van nieuwe haakpatronen. De lente is...

Wat is het nog steeds een bijzondere tijd met de gevolgen van Corona.
Amper het huis uit komen, niet naar je werk, boodschappen laten bezorgen, niet op bezoek enz.enz. En dan hebben de meesten van ons het nog getroffen en zijn niet (erg) ziek geworden. De afgelopen paar weken wordt het voor velen steeds lastiger vol te...

Vandaag weer zo'n heerlijke dag, waarop je lekker buiten kunt zitten met je haakwerk. Ik hou ervan.


Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar met de langere donkere dagen op komst heb ik ineens ook meer zijn om lekker op de bank te gaan hangen. Lekker met een bak thee of koffie en een heerlijk haakwerk in de aanslag.

Al een tijdje "zwom" er een idee in mijn gedachten. Er zijn al wel een paar patronen van gehaakte schildpadjes, maar ik wilde ze anders. Uit zichzelf ontstond bij mij het idee om een lief klein schildpadje te haken en dit is wat het is geworden.

Het is alweer half juli geweest. We hebben al een aantal heel erg mooie zomerdagen gehad en ook komende week worden er hoge temperaturen verwacht.
Heerlijk met wat bolletjes garen en een haaknaald onder de veranda voor de gezellige, warme avonden. Lekker bij het licht van de zelfgemaakte kroonluchter.

Een van de leukste dingen in het creatieve proces, is bedenken hoe iets er volgens jou uit moet gaan zien. Als iemand met een vraag of een plaatje naar je toe komt en zegt: "Kun je hier iets leuks van maken?" en direct gaan alle radertjes aan de slag.

ZOMER

15-08-2018

Inmiddels zitten we in Nederland halverwege de zomer. En WAT voor een :-)

Tenminste, volgens de kalender. De afgelopen weken leek het echt nog volop winter. Maar er is verandering op komst....