Nieuwsberichten

 


Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar met de langere donkere dagen op komst heb ik ineens ook meer zijn om lekker op de bank te gaan hangen. Lekker met een bak thee of koffie en een heerlijk haakwerk in de aanslag.

Het is alweer half juli geweest. We hebben al een aantal heel erg mooie zomerdagen gehad en ook komende week worden er hoge temperaturen verwacht.
Heerlijk met wat bolletjes garen en een haaknaald onder de veranda voor de gezellige, warme avonden. Lekker bij het licht van de zelfgemaakte kroonluchter.

Een van de leukste dingen in het creatieve proces, is bedenken hoe iets er volgens jou uit moet gaan zien. Als iemand met een vraag of een plaatje naar je toe komt en zegt: "Kun je hier iets leuks van maken?" en direct gaan alle radertjes aan de slag.

ZOMER

15-08-2018

Inmiddels zitten we in Nederland halverwege de zomer. En WAT voor een :-)

Tenminste, volgens de kalender. De afgelopen weken leek het echt nog volop winter. Maar er is verandering op komst....

Ik probeer hier maandelijks een update te geven.
klik op een foto en ga naar het bericht.

Na het ontwerpen en haken van Bambi, wilde ik dit patroon ook verder uitwerken om toe te voegen aan mijn kooppatronen. Ik vond Bambi ook zo mooi gelukt. Met mij meerdere mensen, want de verzoeken om het patroon stroomden binnen. Ik vond zelf alleen dat ik tijdens het haken en in elkaar zetten niet genoeg mooie foto's had gemaakt.

Zomer

01-07-2017

Al weer veel te lang geleden dat ik hier de winnaar van Suus Schaap verloting vermeldde.
Voor Pauline haakte ik inmiddels HAAR schaap en ook maar meteen een vriendinnetje in zalmkleur. Eén van de liefste setjes ooit. Verder was er al even een opdracht om een hertje te ontwerpen voor op een babykamer. Na veel haken, uithalen, opschrijven,...