Zomer en blije klanten

20-07-2019

Het is alweer half juli geweest. We hebben al een aantal heel erg mooie zomerdagen gehad en ook komende week worden er hoge temperaturen verwacht.
Heerlijk met wat bolletjes garen en een haaknaald onder de veranda voor de gezellige, warme avonden. Lekker bij het licht van de zelfgemaakte kroonluchter.

Afgelopen periode heb ik een aantal leuke projectjes op kunnen en mogen pakken. Dit mooie konijn zagen jullie al in de laatste blog. Toch wil ik jullie de mooie foto's van Sam met haar konijn niet onthouden. Hierbij zie je ook goed de connectie tussen de kleur en het konijntje van haar geboortekaartje en het uiteindelijke resultaat. Leuk om te horen dat de ouders en de gever blij zijn met het cadeautje en je dan verrassen met fotos van hen samen. Daar doe ik het voor :-)

En met de bestellingen gaat het gewoon lekker door. Bezig met een lief draakje in mooie kleuren en zie, daar ontstaat dan weer een leuk "tussendoortje" uit.....deze kleine drakenbijtring. 

Ook staan er nog andere bestellingen  en zeker een heleboel mooie ideëen te wachten om  uitgevoerd te mogen worden de komende periode.

Ik hoop in elk geval op een heerlijke, warme zomer waarbij lekker lang in de avond nog buiten gekletst en gehaakt kan worden.
Of je deze vakantieperiode nu thuis of op een andere plek gaat genieten, ik wens iedereen een heel fijne zomer toe. 

Liefs Mery