Najaarscreativiteit

24-11-2019


Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar met de langere donkere dagen op komst heb ik ineens ook meer zijn om lekker op de bank te gaan hangen. Lekker met een bak thee of koffie en een heerlijk haakwerk in de aanslag.

Helaas gooit mijn lichaam op dit moment roet in het eten. Met slijmbeursontstekingen in heupen en schouders is het zitten en ook het haken even niet zo heel prettig.
Er komt dus niet zo heel veel uit mijn handen deze dagen. Maar....veel rust in lijf en leden, geeft je koppie ruimte om na te denken en leuke plannen te maken. Ideeën borrelen in hoog tempo omhoog. Voor een opdracht ben ik aan het ontwerpen (zie foto's). 

Tijd genoeg ook om rond te kijken op internet en leuke steekmarkeerders te bestellen ByPhaedra. Ik kon maar niet kiezen, zoveel mooie hangertjes heeft ze. Welke heb ik dan besteld? Bijtjes en honing, kraanvogelschaartje, garenhartjes en molentjes. Natuurlijk mochten ook de speciale kersthangertjes niet ontbreken.

En natuurlijk ook fijn de tijd om na te denken over de opdrachten en ideeën die de afgelopen tijd wel voltooid zijn en wat er op dit moment als WIP (Work in Progress) nog allemaal ligt. En in het teken van de herfst kwam er eerder nog een pompoen uit de naald gekropen.


In aanloop naar het Sinterklaasfeest en de Kerstdagen hoop ik wel weer wat meer aan haakwerk op te kunnen pakken. Die donkere avonden vragen er wel om om creatief gevuld te worden.

Ik wens jullie allemaal fijne, gezellige en creatieve maanden.

Liefs Mery