ZOMER

15-08-2018

Inmiddels zitten we in Nederland halverwege de zomer. En WAT voor een :-)

Temperaturen die we lang niet hebben gehad en dan ook nog dagen, nee weken achtereen. 

Voor het haken is dit minder gunstig weer, het garen plakt aan je handen, de haaknaald gaat stroever dan anders. Maar desondanks zijn er de afgelopen periode weer een aantal mooie projectjes afgerond. 

Net voor mijn eigen zomervakantie, heerlijk vroeg dit jaar, werd Baby Groot geboren. Het kleine figuurtje  uit Guardians of the Galaxy is op bestelling gehaakt voor een Groot fan. En hij ziet er erg leuk uit, al zeg ik het zelf. 

Tijdens en na de vakantie heb ik gehaakt aan twee nieuwe bestellingen (uiltjes en een olifantrammelaar) en steenvisjes voor mezelf en de eigenaar van ons vakantieadres. Leuke kleine tussendoortjes. Op vakantie is ook mijn eigen gehaakte jurk afgemaakt. Deze draagt het label Mooi van Mery. Ook een koekiemonsterkadopotje voor mijn kleine neefje zijn verjaardagsgeld was een prachtig cadeau om te m(h)aken. Hij was er weer blij mee.  

Op dit moment ben ik bezig voor mezelf. Een leer-haak-CAL van een Duits patroon.      Link Instagrambericht   
Heerlijk om mee te doen en steeds weer spannend hoe de verwerking van de diverse steken eruit gaat zien. Uiteindelijk zal ik jullie het resultaat hier ook wel showen. Nog even geduld. 

Fijne vakantie voor wie nog mag gaan en nog vele dagen met mooi weer voor alle thuisblijvers. 


Liefs Mery 

Baby Groot / Guardians of the Galaxy
Baby Groot / Guardians of the Galaxy