April doet wat ie wil

10-04-2021

Na een paar heerlijke, bijna zomerse dagen in maart, is het sinds april een aaneenschakeling van kou, regen en zelfs sneeuw. Wie had dat gedacht. 
Maar met al die kou vind ik het heerlijk om knus binnen op de bank te zitten en me uit te leven met mooie garens en het bedenken van nieuwe haakpatronen. De lente is toch de tijd van de geboortes in de natuur, zo voelt dat ook met haken.

Maar niet altijd gaat dat vanzelf. Een leuk idee gaat niet altijd meteen ook worden wat ik ervan had gedacht en dan is het soms goed om het even rustig weg te leggen. Vorig jaar had ik de zoon van mijn vriendin beloofd om een stoere dino voor hem te gaan ontwerpen. In mijn hoofd zag het er geweldig uit, maar het uitvoeren ging niet zoals gedacht. Even laten liggen werd echter een paar maanden en INEENS.....wist ik wat ik er mee wilde doen. Kijk maar of je vind dat het ook gelukt is.

Tim gaat denk ik in elk geval verrast zijn met deze mooie, grote, woeste dino. Natuurlijk moest de dino ook een naam krijgen en dat is Dino Timo geworden. Zien jullie het? Tim...Timo  :-)    Een heuse vernoeming. 

Maar ook voor alle medehaaksters is het patroon ook per vandaag in de verkoop. 
Kant en klaar te bestellen in  PDF en dat bestellen doe je hier

De afgelopen periode is er flink gewerkt aan de patronen. Zo is het bestaande patroon van Teckel Tex geupdated en aangevuld met een XL-versie. Ook heb ik een mini teckeltje ontworpen en het is een gratis patroon geworden. Voor iedereen die mijn patronen nog niet kent een leuke kennismaking. Teckel Tiny scoor je hier.


Ik hoop dat jullie ook zo genieten van al deze nieuwe patronen. Ik heb nl. nog veel meer in mijn hoofd. Tot snel, liefs Mery