Heerlijk in de zon

13-06-2020

Vandaag weer zo'n heerlijke dag, waarop je lekker buiten kunt zitten met je haakwerk. Ik hou ervan.

Maar ja, ook de patronen en de website hebben een beetje aandacht nodig. Dus vandaag éérst even aan de slag op de computer. Niet dat dat niet leuk is, maar haken is the best. Een nieuwe Gert was de afgelopen periode een heerlijke opdracht. 

Afgelopen maanden was een rare periode met een om zich heenslaand virus dat iedereen ertoe bracht om zoveel mogelijk thuis te zijn. Winkelen voor de lol was even uit den boze, maar patronen bestellen konden jullie als de beste. Veel haakliefhebbers hebben de extra thuistijd gebruikt om lekker creatief aan de slag te gaan. Het patroon van Jack&Jill blijft wel voor de meesten favoriet.
DANK JE WEL voor al jullie bestellingen en de mooie plaatjes van jullie Jack&Jill's die ik heb ontvangen via Facebook.Ook ik heb meer tijd gehad voor het haken, omdat mijn reistijd van 2 uur per dag naar mijn dagelijkse werk wegviel door het thuiswerken. Tijd ook om wat dingen uit te proberen en ook om wat voor mezelf te maken. TJA, dat is wat zeg......ik ben verslaafd......aan het haken van mandala's.
Maar meer daarover op Mooi van Mery.

Terug naar de patronen van Mooi voor Kleintjes. Sommigen waren wel aan een kleine update toe en ik heb besloten om ze te voorzien van het verzoek om bij een eigen gehaakt product of foto daarvan, wel de credits voor Mooi voor Kleintjes te vermelden. Te gek dat je erom moet vragen, maar niets zo geweldig én frustrerend tegelijk als een mooi plaatje op basis van jouw patroon voorbij te zien komen zonder een vermelding naar het patroon.

Maar goed, that's that en we gaan lekker verder met haken voor een nieuwe bestelling.
Heerlijk in de zon, mét updates voor de patronen en een flink aantal nieuwe plaatjes en woorden op de website.

Geniet van het mooie weer, doe dat vooral thuis en blijf gezond.

Liefs Mery