Zomer

01-07-2017

Al weer veel te lang geleden dat ik hier de winnaar van Suus Schaap verloting vermeldde.
Voor Pauline haakte ik inmiddels HAAR schaap en ook maar meteen een vriendinnetje in zalmkleur. Eén van de liefste setjes ooit. Verder was er al even een opdracht om een hertje te ontwerpen voor op een babykamer. Na veel haken, uithalen, opschrijven, deleten, opnieuw beginnen werd deze Bambi geboren. Eindelijk zoals ik haar vanaf het begin voor ogen had. Zie hier deze lieverd...

Tussen 2 opdrachten in ook de tijd gevonden om het lang beloofde Nijlpaard te ontwerpen voor mijn zoon. Neil is heerlijk groot en zacht. Gehaakt van bijna pluche garen. Geen gemakkelijke opgave, omdat je de steken niet ziet, maar we zijn erallebei superblij mee. Sinds de komst van Neil, ben ik ook te volgen op Instagram. Mooi om te zien, hoe je foto's bekeken worden van over de hele wereld. :-)
Klik hier en bekijk het filmpje van Neil.

Ook een geweldig project vandaag afgeleverd. De 8 rode en 2 witte huisjes voor een bedrijf in Amsterdam. 9 pasgeborenen (of op komst) voor medewerkers van dit bedrijf. Leuke opdracht en met heel veel plezier gemaakt.

Daarnaast nog wat kleine opdrachtjes, dus zeker niet stilgezeten de afgelopen tijd. Voor de komende zomer heb ik nog veel leuke plannen. Van het uitbrengen van het patroon van Bambi, tot het uitwerken van heel veel leuke nieuwe ideëen. 
Tot gauw.

Have a magical summer,
Mery