Drukte, feestdagen en speciale opdrachten

20-01-2018

De laatste  2 maanden van  2017 stonden voor mij in het teken van haken voor de feestdagen, maar ook  haken op speciaal verzoek en  lieve kleine cadeautjes.

Zo haakte ik een geweldig mooie shawl met de mooie wolbobble Wilde Roos voor een lieve collega/buurvrouw. Het kleurverloop van de bollen van www.wolbobble.nl  is fantastisch. De ontvangster is er dan ook erg blij mee. Nog lang niet uitgekeken op de bobbles begon ik aan de  puntshawl Pauw voor mezelf. En ook daarmee ben ik zeer tevreden en wordt er met bewondering naar gekeken.

De leukste opdracht was het haken van draak Dax voor een lief kleintje dat in november is geboren. Het werd een grote draak in de kleuren licht en donker grijs met mint en donker groen, de kleuren van de babykamer. Zowel de gever als de ontvanger zijn er weer blij mee. 

Mijn meest speciale haakwerkje is de geweldig mooie vlinder Ulysses Ulysses voor mijn dochter. Het is een cadeautje met een speciale betekenis voor haar afstuderen. Heerlijk in het geheim aan kunnen werken en prachtig gelukt. 

Tussendoor haakte ik o.a. nog kerstbomen voor de sfeer in huis, lekker van alles uitproberen en heerlijk ontspannen knutselen :-)

Al met al was 2017 een geweldig leuk en productief jaar. 2018 mag wat mij betreft hier weer heerlijk op verder gaan.