Een mooi kooppatroon, lieve draadjes en mooie opdrachten

27-07-2017

Na het ontwerpen en haken van Bambi, wilde ik dit patroon ook verder uitwerken om toe te voegen aan mijn kooppatronen. Ik vond Bambi ook zo mooi gelukt. Met mij meerdere mensen, want de verzoeken om het patroon stroomden binnen. Ik vond zelf alleen dat ik tijdens het haken en in elkaar zetten niet genoeg mooie foto's had gemaakt.

Hulp kwam door de vraag om op bestelling nog een Bambi te haken. Druk bezig geweest en veel foto's gemaakt de afgelopen weken. Tegelijkertijd zelf en iemand anders laten proefhaken.....en JAAAAA, het patroon is klaar voor de verkoop.

Wil je het patroon bestellen, stuur me dan een berichtje via mooivoorkleintjes@gmail.com, of ga naar de pagina kooppatronen.

Naast het Hertje Bambi en het patroon ervan ben ik bezig geweest met heel leuk garen dat ik bestelde in China. AliExpress en ik zijn heel goede vriendjes geworden. de afgelopen tijd. Zacht garen van katoen met zijde en kralen met gezichtjes vond ik daar.

Tussendoor maakte ik daarmee een klein eenhoorntje en een draakje. Wat een schatjes samen.

Ook heb ik met hetzelfde garen kralen omhaakt en daarmee een gelukspoppetje gemaakt. De fantastisch mooie gezichtjes kralen maken het helemaal af.

Druk had ik het met de bestellingen, want er kwam ook nog een Gert Giraffe van de haaknaald rollen, in mooie blauwe kleuren. Het blijft een leuk patroon om te haken. Elke Gert of Gigi Giraff is anders en allemaal zijn ze geweldig.

En met deze leuke foto sluit ik voor nu af. Terug naar de wereld van de wolletjes en de haaknaald. Hopend op mooi weer, zodat ik lekker genietend van het zonnetje aan de slag kan.

Velen zijn of gaan binnenkort op vakantie. Ik wens jullie allemaal veel plezier deze zomer.

Liefs Mery