Over mij

Ik ben Mery Kersten. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen.

Naast mijn werk vind ik het erg leuk en ontspannend om creatief bezig te zijn. Naaien, haken etc. Iets leuks maken voor kleine kinderen vind ik helemaal geweldig. Menig kleintje kreeg al een handgemaakt cadeau van mij na de geboorte. Haken en breien doe ik al van kleins af aan.

2012: Na lange tijd weer echt aan de slag met haken. Begonnen met het haken van speenmuizen voor zwangere vriendinnen. Door alle leuke reacties en vragen om nog eens iets te haken, ben ik dit steeds meer gaan doen. Ik zocht overal leuke patronen en haakte deze knuffels dan voor mezelf of op verzoek. Gaandeweg kwam ik ook zelf op steeds meer leuke ideeën en wilde deze eigenlijk allemaal wel uitvoeren.

2013: Als je dan geen knuffels gaat verkopen, wordt het aantal projecten in huis steeds groter. Ik ging vaker op bestelling dingen maken en er was zeker vraag naar. Graag wilde ik een leuke pakkende naam en met hulp van viendinnen kwamen we uiteindelijk op Mooi voor Kleintjes, waarbij de M en K natuurlijk voor mijn naam staan. Ik liet eigen labeltjes en knoopjes met Mooi voor Kleintjes maken.

Het sprak zich rond en ja........het begin van "adverteren" kwam er in de vorm van een facebookpagina begin 2014.

Na veel leuke reacties en nieuwe opdrachten ben ik toch maar begonnen met het nog meer promoten door, niet lang daarna, deze website te maken.

2014 en 2015: Uitbreiding van mijn haakactiviteiten met meer opdrachten en het zelf ontwerpen van patronen zoals de rammelaars en bijtringen, Gert Giraffe, de vogeltjes- en uiltjesmobile, (F)lappie, de Uilenfamilie en Kurt Koala.

Vanaf mei 2016 kun je van een aantal van mijn zelfontworpen en gehaakte knuffels ook de patronen bestellen. Het begin is er met Jack&Jill de gordijnaapjes en Gert en Gigi Giraffe en vanaf september ook de Kikkerprins. Langzamerhand zal er op de pagina "Kooppatronen" steeds meer verschijnen, hoop ik. Er is nog zoveel uit te schrijven en nog zoveel nieuwe ideeën uit te werken.
Heb je interesse in een nog niet uitgewerkt patroon, stuur me dan een berichtje. Dan kan ik kijken naar de mogelijkheden.

Kijk rustig eens rond. Zie je iets leuks dat je wilt bestellen dan kun je me mailen op mooivoorkleintjes@gmail.com.
Heb je andere ideeën of wensen, neem vrijblijvend contact op over de uitvoering, prijs en levertijd.

groeten Mery